Fiorentina bereidt nieuw bod voor op Josip Sutalo

Josip-Sutalo

De strijd om de handtekening van Josip Sutalo, de centrale verdediger van HNK Rijeka, is nog niet voorbij. Naast Ajax heeft ook Fiorentina interesse getoond in de talentvolle Kroaat. De Italiaanse club is zelfs van plan om een nieuw en verbeterd bod uit te brengen om Sutalo binnen te halen.

Sutalo heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs vanwege zijn indrukwekkende prestaties bij HNK Rijeka. Ajax heeft al interesse getoond in de 24-jarige verdediger, maar Fiorentina is vastbesloten om hem naar Italië te halen.

Volgens bronnen binnen Fiorentina is de club bereid om een aanzienlijk bedrag te betalen om Sutalo aan te trekken. Het nieuwe bod zal naar verwachting hoger zijn dan het bod van Ajax, om zo de concurrentie voor te blijven.

De interesse van Fiorentina is begrijpelijk, gezien de behoefte aan versterking in de verdediging. De club heeft de afgelopen seizoenen moeite gehad om een solide defensie neer te zetten en ziet in Sutalo een potentiële versterking.

Hoewel Ajax al een bod heeft uitgebracht op Sutalo, zal de club nu moeten overwegen om hun bod te verhogen om te kunnen concurreren met Fiorentina. De Amsterdammers hebben een goede reputatie op het gebied van het ontwikkelen van jong talent, maar Fiorentina kan mogelijk een beter financieel aanbod doen.

De keuze voor Sutalo zal uiteindelijk afhangen van verschillende factoren, waaronder speeltijd, competitieniveau en financiële voorwaarden. Beide clubs zullen hun best doen om de verdediger te overtuigen om voor hen te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *