Lisandro Martínez veroorzaakt opstootje na harde tackle op Jude Bellingham tijdens oefenduel met Real Madrid

lisandro

Tijdens het oefenduel tussen Ajax en Real Madrid, dat eindigde in een 2-0 nederlaag voor de Amsterdammers, zorgde Lisandro Martínez voor opschudding met een bikkelharde tackle op Jude Bellingham. De Argentijnse centrumverdediger raakte de Engelse middenvelder hard, waardoor er een opstootje ontstond rond de middencirkel.

De tackle van Martínez op Bellingham was zonder twijfel een stevige en controversiële actie. De Argentijnse verdediger ging vol voor de bal, maar raakte daarbij ook de enkels van Bellingham. Dit leidde tot verontwaardiging bij de spelers van Real Madrid, die het niet eens waren met de intensiteit van de tackle.

Na de tackle ontstond er een opstootje rond de middencirkel, waarbij spelers van beide teams betrokken waren. Er werd geduwd en getrokken, en er werden woorden uitgewisseld. Scheidsrechter moest ingrijpen om de gemoederen te bedaren en de wedstrijd weer te hervatten.

Het is niet de eerste keer dat Martínez betrokken is bij een controversiële actie. De Argentijn staat bekend om zijn harde speelstijl en is niet bang om stevig in te grijpen. Hoewel sommigen zijn spelstijl bewonderen vanwege zijn vastberadenheid en agressiviteit, roept het ook kritiek op vanwege de risico’s die het met zich meebrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *