Real Madrid verslaat Manchester United in oefenduel met 2-0

real-madrid

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2018-05-30 13:00:42Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Real Madrid heeft donderdagavond een oefenwedstrijd tegen Manchester United gewonnen met 2-0. Het was een spannende wedstrijd waarin de kersverse aanwinsten Joselu en Jude Bellingham een hoofdrol speelden.

Indrukwekkende omhaal van Joselu

De eerste goal van de wedstrijd kwam op naam van Jude Bellingham, die deze zomer de overstap maakte naar Real Madrid. Hij wist het net te vinden en zette zijn nieuwe team op voorsprong. Het was een belangrijk moment voor Bellingham, die graag wil laten zien wat hij in huis heeft bij zijn nieuwe club.

De tweede goal van de wedstrijd was een waar spektakelstuk. Joselu, een andere recente aanwinst van Real Madrid, scoorde met een indrukwekkende omhaal. Het publiek ging uit zijn dak en de spelers van Manchester United stonden met verbazing te kijken naar deze prachtige goal. Joselu liet zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor Real Madrid.

Een goede start voor Real Madrid

De overwinning op Manchester United is een goede start voor Real Madrid in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De spelers hebben laten zien dat ze in vorm zijn en klaar zijn voor de uitdagingen die komen gaan. Met de nieuwe aanwinsten Bellingham en Joselu lijkt Real Madrid een sterke selectie te hebben voor het komende seizoen.

Trainer Carlo Ancelotti was tevreden met het spel van zijn team en de prestaties van de nieuwe spelers. Hij ziet veel potentie in Bellingham en Joselu en is blij dat ze zich al zo snel hebben kunnen laten zien. Ancelotti is optimistisch over het komende seizoen en heeft vertrouwen in zijn team.

Op naar het nieuwe seizoen

Na de overwinning op Manchester United kan Real Madrid met vertrouwen uitkijken naar het nieuwe seizoen. De spelers hebben laten zien dat ze klaar zijn voor de uitdagingen die komen gaan. Met de nieuwe aanwinsten en de ervaren spelers in het team lijkt Real Madrid een geduchte concurrent te worden voor andere topclubs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *