Sven Mislintat hoopt op behoud van Kudus, Álvarez en interesse in Sutalo

ajax

Technisch directeur van Ajax hoopt op continuïteit in het team

Sven Mislintat, de technisch directeur van Ajax, heeft zijn wens uitgesproken dat zowel Mohammed Kudus als Edson Álvarez het komende seizoen in Amsterdam zullen blijven. Daarnaast heeft hij bevestigd dat de club ook interesse heeft in Josip Sutalo.

Kudus en Álvarez hebben beiden indruk gemaakt tijdens hun tijd bij Ajax en Mislintat hoopt dat ze hun ontwikkeling bij de club kunnen voortzetten. Hij gelooft dat ze een belangrijke rol kunnen spelen in het succes van het team in de toekomst.

De technisch directeur is onder de indruk van de kwaliteiten van Kudus, een Ghanese aanvallende middenvelder. Hij prijst zijn technische vaardigheden, snelheid en vermogen om doelpunten te maken. Mislintat ziet Kudus als een waardevolle aanwinst voor het team en hoopt dat hij zijn potentieel bij Ajax kan waarmaken.

Ook Álvarez, een Mexicaanse verdedigende middenvelder, heeft indruk gemaakt op Mislintat. Hij waardeert Álvarez’s fysieke kracht, tactisch inzicht en vermogen om de verdediging te leiden. Mislintat ziet Álvarez als een belangrijke speler voor het team en hoopt dat hij zijn bijdrage kan blijven leveren in het komende seizoen.

Naast het behouden van Kudus en Álvarez, heeft Mislintat ook bevestigd dat Ajax geïnteresseerd is in Josip Sutalo. Sutalo, een Kroatische verdediger, heeft indruk gemaakt bij zijn huidige club en Ajax ziet potentieel in hem. Mislintat is van mening dat Sutalo een goede aanvulling zou zijn op de verdediging van Ajax en hoopt dat de club erin slaagt om hem aan te trekken.

Al met al hoopt Sven Mislintat op continuïteit in het team van Ajax door het behouden van spelers zoals Kudus en Álvarez, en het aantrekken van talent zoals Sutalo. Hij gelooft dat deze spelers een belangrijke rol kunnen spelen in het succes van Ajax in het komende seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *