West Ham United richt zich op andere spelers als mogelijke opvolgers van Declan Rice

west-ham-united

Volgens Fabrizio Romano is Edson Álvarez niet langer een van de topprioriteiten van West Ham United. De club heeft momenteel andere spelers op het oog die mogelijk Declan Rice kunnen opvolgen.

West Ham United is op zoek naar een geschikte vervanger voor Declan Rice, die mogelijk deze zomer de club zal verlaten. Hoewel Álvarez eerder werd genoemd als een mogelijke kandidaat, lijkt de club nu andere opties te overwegen.

De Mexicaanse verdediger Álvarez, die momenteel speelt voor Ajax, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld. Hij heeft laten zien dat hij een veelzijdige speler is die zowel als verdediger als middenvelder kan spelen. Dit maakte hem een aantrekkelijke optie voor West Ham United.

Echter, volgens Romano heeft West Ham United nu andere spelers op het oog die beter passen bij de speelstijl en behoeften van de club. Hoewel Álvarez nog steeds een interessante speler is, lijkt hij niet langer de prioriteit te zijn voor West Ham United.

De club is vastbesloten om een geschikte vervanger te vinden voor Rice, die een belangrijke speler is geworden voor West Ham United. Rice heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en heeft de interesse gewekt van andere clubs. Het is daarom begrijpelijk dat West Ham United zich richt op het vinden van een geschikte opvolger.

Het is nog niet bekend welke spelers West Ham United nu op het oog heeft als mogelijke opvolgers van Rice. De club zal ongetwijfeld de transfermarkt nauwlettend in de gaten houden en gesprekken voeren met potentiële kandidaten.

Al met al lijkt het erop dat Álvarez niet langer de eerste keuze is voor West Ham United als het gaat om het vinden van een vervanger voor Rice. De club heeft andere spelers op het oog die beter passen bij hun speelstijl en behoeften. Het zal interessant zijn om te zien welke spelers uiteindelijk de overstap naar West Ham United zullen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *