Victor Osimhen in beeld als nieuwe spits voor Al Hilal

alhilal

Volgens L’Équipe heeft Al Hilal, de club uit Saudi-Arabië, zijn zinnen gezet op Victor Osimhen als nieuwe spits. Eerder richtte de club zich op Kylian Mbappé, maar zij kregen nul op het rekest van de Fransman.

Osimhen, momenteel spelend voor Napoli, lijkt nu de gewenste versterking te worden voor Al Hilal. De club hoopt met de komst van de Nigeriaanse spits hun aanvalslinie te versterken en zo hun kansen op succes te vergroten.

De interesse in Osimhen is begrijpelijk, gezien zijn indrukwekkende prestaties in de Serie A. Sinds zijn overgang naar Napoli in 2020 heeft hij laten zien een waardevolle aanwinst te zijn voor het team. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft hij al meerdere malen het net weten te vinden.

Al Hilal hoopt dat Osimhen openstaat voor een transfer naar Saudi-Arabië, waar hij een belangrijke rol kan spelen in het team. De club heeft ambitieuze plannen en wil graag meedoen om de prijzen in zowel de nationale competitie als in internationale toernooien.

Hoewel Mbappé de eerste keuze was voor Al Hilal, lijkt Osimhen een uitstekend alternatief te zijn. Met zijn jonge leeftijd en potentieel kan hij een grote impact hebben op het team en de club naar nieuwe hoogten brengen.

De onderhandelingen tussen Al Hilal en Napoli zijn nog gaande, maar de club is vastberaden om Osimhen binnen te halen. Het is afwachten of de Nigeriaanse spits openstaat voor een transfer en of de clubs tot een overeenkomst kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *