Arne Slot legt vertrek Danilo en Ezequiel Bullaude uit

arne-slot

Twee verschillende situaties

Arne Slot, de trainer van Feyenoord, heeft de redenen achter het aanstaande vertrek van Danilo en Ezequiel Bullaude toegelicht. Volgens Slot zijn er twee verschillende situaties die hebben geleid tot het besluit om afscheid te nemen van de spelers.

Slot benadrukt dat het vertrek van Danilo en Bullaude niet te maken heeft met hun kwaliteiten als voetballers. Hij prijst beide spelers voor hun inzet en talent, maar geeft aan dat er andere factoren meespelen in de beslissing.

Danilo

Voor Danilo geldt dat hij op zoek is naar meer speeltijd. De Braziliaanse aanvaller heeft aangegeven dat hij graag regelmatig wil spelen om zich verder te ontwikkelen. Slot begrijpt deze wens en respecteert het besluit van Danilo om elders zijn carrière voort te zetten.

Slot benadrukt dat Feyenoord altijd openstaat voor spelers die zich willen ontwikkelen en stappen willen maken in hun loopbaan. Hij wenst Danilo dan ook veel succes in zijn verdere carrière en bedankt hem voor zijn bijdrage aan de club.

Ezequiel Bullaude

Wat betreft Ezequiel Bullaude is de situatie anders. Slot legt uit dat Bullaude te maken heeft gehad met blessures en daardoor weinig speeltijd heeft gehad. De Argentijnse verdediger heeft aangegeven dat hij graag meer kansen wil krijgen om zich te bewijzen.

Slot begrijpt de frustratie van Bullaude en erkent dat het voor een jonge speler belangrijk is om speelminuten te maken. Hij heeft echter aangegeven dat de concurrentie binnen het team op dit moment te groot is en dat het voor Bullaude beter is om elders zijn kansen te gaan benutten.

Slot bedankt Bullaude voor zijn inzet en toewijding tijdens zijn periode bij Feyenoord. Hij wenst hem veel succes in zijn verdere carrière en hoopt dat hij zijn potentieel kan waarmaken bij een andere club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder