Besiktas toont interesse in PSV-aanvaller Anwar El Ghazi

psv

Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad heeft Besiktas interesse getoond in de diensten van PSV-aanvaller Anwar El Ghazi. De Turkse topclub heeft afgelopen week contact opgenomen met het management van de speler.

Anwar El Ghazi, een 25-jarige Nederlandse voetballer van Marokkaanse afkomst, speelt momenteel voor PSV Eindhoven. Hij staat bekend om zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. El Ghazi heeft al verschillende successen behaald in zijn carrière, waaronder het winnen van de Eredivisie met Ajax in 2014.

Besiktas, een van de meest succesvolle voetbalclubs in Turkije, is op zoek naar versterking voor hun aanvalslinie. Ze hebben naar verluidt interesse getoond in El Ghazi vanwege zijn indrukwekkende prestaties in de Nederlandse competitie. De club hoopt dat hij hun team kan versterken en hen kan helpen om succes te behalen in zowel de nationale als internationale competities.

Hoewel Besiktas interesse heeft getoond, is het nog niet bekend of er daadwerkelijk een transfer zal plaatsvinden. Het management van El Ghazi zal de aanbieding van Besiktas zorgvuldig overwegen en beslissen wat het beste is voor de speler en zijn carrière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *