Calvin Stengs kiest voor Feyenoord na gesprek met Mark van Bommel

feyenoord

Calvin Stengs heeft onthuld dat hij voorafgaand aan zijn transfer naar Feyenoord contact heeft opgenomen met Antwerp-coach Mark van Bommel. De getalenteerde spelmaker heeft ervoor gekozen om naar Rotterdam te verhuizen in plaats van een langer verblijf in België, waar hij vorig seizoen op huurbasis speelde. Stengs deelde deze informatie tijdens een speciaal ingelaste persconferentie op vrijdag.

Stengs, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Hij begon zijn professionele loopbaan bij AZ Alkmaar, waar hij uitgroeide tot een van de meest veelbelovende spelers van Nederland. Zijn uitstekende prestaties trokken de aandacht van verschillende clubs in binnen- en buitenland.

Na een succesvol seizoen op huurbasis bij Antwerp, waar hij zijn kwaliteiten kon laten zien in de Belgische competitie, stond Stengs voor een belangrijke beslissing over zijn toekomst. Hij had de mogelijkheid om bij Antwerp te blijven en zijn ontwikkeling voort te zetten in België, maar koos uiteindelijk voor een transfer naar Feyenoord.

De keuze van Stengs om naar Feyenoord te gaan, werd mede beïnvloed door een gesprek met Mark van Bommel, de coach van Antwerp. Stengs gaf aan dat het gesprek met Van Bommel hem heeft geholpen om een weloverwogen beslissing te nemen. Van Bommel deelde zijn visie op het spel en de mogelijkheden die Feyenoord biedt voor de verdere ontwikkeling van Stengs.

Stengs sprak vol lof over Feyenoord en de ambitie van de club om weer succesvol te worden op nationaal en internationaal niveau. Hij gelooft dat hij bij Feyenoord de juiste omgeving zal vinden om zijn talent verder te ontwikkelen en zijn doelen te bereiken. Stengs is vastbesloten om een belangrijke rol te spelen in het team en bij te dragen aan het succes van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *