Maurice Steijn wil Davy Klaassen graag behouden bij Ajax

davy-klaassen

Trainer Maurice Steijn heeft gesproken over de toekomst van Davy Klaassen, de middenvelder van Ajax. Er zijn geruchten geweest over een mogelijke transfer van Klaassen, maar volgens Steijn is daar op dit moment nog geen sprake van. Hij wil Klaassen graag behouden bij de club.

Klaassen, die al lange tijd bij Ajax speelt, heeft de interesse gewekt van andere clubs. Er zijn verschillende speculaties geweest over mogelijke transfers, maar volgens Steijn is er nog geen concrete discussie geweest over een vertrek van Klaassen.

Steijn waardeert de kwaliteiten van Klaassen en ziet hem als een belangrijke speler voor het team. Hij is blij met de inzet en prestaties van Klaassen en wil hem graag behouden bij Ajax. Steijn gelooft dat Klaassen een waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes van de club.

De trainer begrijpt dat er altijd interesse zal zijn in getalenteerde spelers zoals Klaassen, maar hij hoopt dat de middenvelder ervoor kiest om bij Ajax te blijven. Steijn ziet een mooie toekomst voor Klaassen bij de club en wil graag samen met hem werken aan verdere successen.

Hoewel er nog geen concrete gesprekken hebben plaatsgevonden over een mogelijke transfer, is het altijd mogelijk dat er in de toekomst interesse komt van andere clubs. Steijn is echter vastbesloten om Klaassen te behouden en zal er alles aan doen om hem te overtuigen om bij Ajax te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *