Mohamed Ihattaren verlaat Juventus na contractontbinding

Mohamed-Ihattaren

Na langdurige speculatie heeft Juventus officieel aangekondigd dat het contract van Mohamed Ihattaren is ontbonden. De jonge Nederlandse voetballer zal niet langer deel uitmaken van het team van De Oude Dame.

Ihattaren, een veelbelovend talent, werd in 2020 door Juventus aangetrokken van PSV Eindhoven. Hij werd gezien als een veelbelovende aanwinst voor het team en er werd veel van hem verwacht. Echter, de afgelopen maanden heeft hij niet kunnen voldoen aan de verwachtingen en heeft hij moeite gehad om zijn vorm te vinden.

De beslissing om het contract van Ihattaren te ontbinden komt niet als een verrassing. Er waren al geruchten dat hij niet langer in de plannen van de club paste en dat er gezocht werd naar een oplossing. Juventus heeft nu officieel bevestigd dat hij niet langer deel uitmaakt van het team.

Het is nog onduidelijk wat de toekomstplannen zijn voor Ihattaren. Er zijn geruchten dat andere clubs interesse hebben getoond in de jonge speler, maar er is nog geen officiële bevestiging van een transfer. Het is mogelijk dat hij terugkeert naar Nederland om zijn carrière voort te zetten bij een andere club.

Hoewel hij veel potentieel had, is het niet gelukt om zijn talent volledig te benutten bij De Oude Dame. Nu is het aan hem om zijn carrière elders voort te zetten en te laten zien wat hij echt in zijn mars heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *