Paris Saint-Germain wil Ousmane Dembélé overnemen van FC Barcelona

ousmane

Paris Saint-Germain (PSG) is van plan om de ontsnappingsclausule van Ousmane Dembélé te activeren, waardoor de Franse sterspeler de overstap kan maken van FC Barcelona naar Parijs. De transfer zou naar verluidt vijftig miljoen euro kosten.

Dembélé, een getalenteerde aanvaller, heeft de aandacht getrokken van PSG vanwege zijn indrukwekkende prestaties bij FC Barcelona. De club ziet in hem een waardevolle aanwinst voor hun team en is bereid om de clausule te activeren om hem binnen te halen.

Deze mogelijke transfer komt op een moment dat PSG op zoek is naar versterkingen om hun team te versterken. Met de ontsnappingsclausule van Dembélé kunnen ze een talentvolle speler aantrekken zonder dat ze een exorbitant bedrag aan transferkosten hoeven te betalen.

De Franse international heeft een succesvolle carrière gehad bij FC Barcelona, waar hij heeft samengespeeld met enkele van de beste spelers ter wereld. Hij heeft laten zien dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het team met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid.

Als Dembélé de overstap maakt naar PSG, zal hij zich aansluiten bij een team dat bekend staat om zijn sterrenensemble. PSG heeft al enkele van de beste spelers ter wereld in hun gelederen, waaronder Neymar en ( tot nu toe) Kylian Mbappé.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder