Feyenoord bereikt principe-akkoord met spits Ayase Ueda

ayase

Feyenoord heeft volgens 1908.nl een principe-akkoord bereikt met spits Ayase Ueda. De club is echter nog ver verwijderd van een akkoord met Cercle Brugge.

Naar verluidt heeft Feyenoord een belangrijke stap gezet in het versterken van hun aanvalslinie door een principe-akkoord te bereiken met Ayase Ueda. De Japanse spits, die momenteel speelt voor Cercle Brugge, lijkt op weg te zijn naar Rotterdam.

Hoewel Feyenoord een akkoord heeft bereikt met Ueda, is er nog geen overeenstemming met Cercle Brugge. De clubs moeten nog onderhandelen over de transferprijs en andere voorwaarden voordat de deal kan worden afgerond.

Ueda, 24 jaar oud, heeft indruk gemaakt in de Belgische competitie met zijn doelpunten en technische vaardigheden. Feyenoord ziet hem als een waardevolle aanwinst voor het team en hoopt snel tot een akkoord te komen met Cercle Brugge.

De supporters van Feyenoord zijn enthousiast over de mogelijke komst van Ueda en hopen dat de deal snel wordt afgerond. Met zijn snelheid en doelgerichtheid kan hij een belangrijke rol spelen in het offensieve spel van de club.

Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is, lijkt het erop dat Feyenoord serieus is in hun streven om Ueda naar de club te halen. De onderhandelingen met Cercle Brugge zullen naar verwachting de komende dagen worden voortgezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *