Riyad Mahrez verlaat Manchester City voor Al Ahli

alhilal

Na vijf succesvolle jaren bij Manchester City heeft Riyad Mahrez besloten om de club te verlaten voor een nieuw avontuur bij het Saudische Al Ahli. De Algerijnse voetballer, die onlangs de Champions League won met Manchester City, zal nu zijn talenten inzetten voor Al Ahli.

Mahrez kwam in 2018 bij Manchester City terecht nadat hij indruk had gemaakt bij Leicester City. Hij speelde een belangrijke rol in het succes van Manchester City, waarbij hij hielp bij het winnen van verschillende titels, waaronder de Premier League en de FA Cup.

De beslissing om Manchester City te verlaten en naar Al Ahli te gaan, komt als een verrassing voor velen. Mahrez heeft echter aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging en dat hij graag zijn carrière in het buitenland wil voortzetten.

Al Ahli is een ambitieuze club in Saoedi-Arabië en heeft grote plannen voor de toekomst. Met de komst van Mahrez hopen ze hun team te versterken en succes te behalen in zowel de nationale competitie als in internationale competities.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *