Paul Pogba betrapt op doping

Paul-pogba

Het Italiaanse ANSA meldt dat de Franse middenvelder van Juventus, Paul Pogba op 20 augustus na de confrontatie met Udinese positief getest zou zijn op testosteron.

Na de 0-3 overwinning van Juventus tegen Udinese, zijn er signalen dat Pogba het verboden middel testosteron heeft gebruikt, dat op de dopinglijst staat. Opmerkelijk genoeg trad Pogba die wedstrijd niet aan. In de twee opvolgende wedstrijden maakte hij wel zijn opwachting als invaller. Tot dusver hebben zowel Juventus als Pogba zich niet publiekelijk uitgelaten over de situatie.

Eén van de recente opvallende dopingzaken in het voetbal betrof Ajax-doelman André Onana. De keeper kreeg op 5 februari 2021 een schorsing van een jaar opgelegd vanwege het gebruik van het verboden middel Furosemide. Deze straf werd later door het CAS verminderd.Ik ben 24 jaar of ouder