Feyenoord – Atletico Madrid samenvatting

feyenoord-atletico-madrid

De wedstrijd tegen Atlético Madrid, waarbij Feyenoord met 1-3 verloor, liet zien dat Feyenoord nog een maatje te klein is, om de knock-outfase van de Champions League te halen.

De Feyenoord-spelers en coach Arne Slot betreuren vooral de eerdere wedstrijden in Rome en Madrid, waar kansen onbenut bleven. Slot benadrukte na de wedstrijd tegen Atlético tijdens een persconferentie dat zijn frustratie minder was dan na de uitwedstrijden tegen Lazio en Atlético, omdat Feyenoord in die wedstrijden meer had kunnen bereiken. Hij erkende dat de nederlaag tegen Atlético verdiend was.

Feyenoord, dat acht weken eerder ook al verloor van Atlético (3-2), ervoer deze nederlaag anders. In het eerste duel in Madrid domineerde Feyenoord grotendeels en zette Atlético onder druk. Echter, in de terugwedstrijd in De Kuip werd Feyenoord voornamelijk gedwongen tot verdedigen.

Bekijk hieronder de samenvatting van Feyenoord – Atletico Madrid

Champions League Uitslagen en Stand

Feyenoord richt zich nu op de Eredivisie, waar ze aanstaande zondag om 12.15 uur thuis spelen tegen PSV, de huidige ongeslagen koploper. Bij een overwinning kan Feyenoord het puntenverschil met PSV terugbrengen tot vier punten.

Trainer Slot is van mening dat, hoewel het beter is om met een reeks overwinningen een wedstrijd in te gaan, de staat van zijn team voor een belangrijke wedstrijd tegen Ajax of PSV altijd een motivatie op zich is. Hij verwacht niet dat de recente nederlaag veel invloed zal hebben op de prestatie van zijn team in de aanstaande wedstrijd.


vinted