Veel interesse van Engelse clubs voor Chuba Akpom

akpom

Chuba Akpom heeft zich in de belangstelling gespeeld bij Ajax. Onder Maurice Steijn kreeg de Engelse aanvaller weinig speeltijd, maar onder John van ‘t Schip is hij een een supersub geworden. Met vijf doelpunten in vier wedstrijden, zijn de prestaties van Akpom ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven.

Volgens de website TeamTalk tonen maar liefst zes Premier League-clubs interesse in Akpom, waaronder Fulham en Crystal Palace, die al contact hebben opgenomen met Ajax. Andere geïnteresseerde clubs zijn Burnley, Luton Town, Sheffield United en Everton.

TeamTalk meldt dat deze clubs overwegen om Akpom te huren. De speler staat zelf ook open voor een huurovereenkomst. Aangezien hij dit seizoen niet voor zijn vorige club Middlesbrough in actie is gekomen, staat de FIFA-regelgeving hem toe om dit voetbalseizoen nog voor een ander team uit te komen. Akpom staat nog tot 2028 onder contract met Ajax.


vinted