Manchester United verliest van Newcastle United

ten-hag

Erik ten Hag krijgt opnieuw een tegenslag te verwerken, slechts drie dagen na een gelijkspel tegen Galatasaray in de Champions League, verloor Manchester United met 1-0 van Newcastle United.

Manchester United verdiende de nederlaag; in het St. James Park stadion was de ploeg nauwelijks zichtbaar en creëerde slechts één doelpoging in de hele wedstrijd.

Anthony Gordon scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd in de 56ste minuut, makkelijk inschietend bij de tweede paal. André Onana, de keeper van United die eerder twee fouten maakte tegen Galatasaray, had geen schijn van kans.

man-u

Sven Botman ontbrak door een blessure bij Newcastle, terwijl Donny van de Beek de gehele wedstrijd op de bank bleef voor Manchester. Sofyan Amrabat viel in de laatste tien minuten in voor de bezoekers.

Ten Hag staat nu opnieuw onder druk in Manchester. De ploeg had tweemaal gewonnen in de Premier League voordat ze een 3-1 voorsprong verspeelden tegen Galatasaray. Dit zet de overwinteringskansen van Ten Hag in de Champions League op losse schroeven.

Met de nederlaag tegen Newcastle zakt Manchester United naar de zevende plek in de Premier League. Newcastle stijgt daarentegen naar de vijfde positie.

Premier League-Uitslagen en Stand