Geen Rodríguez Feyenoord gaat voor Driouech

luciano

Feyenoord heeft de plannen om Luciano Rodríguez deze wintertransferperiode afgeblazen. Door strakke deadlines is de overgang van de speler niet uitvoerbaar geworden. Om toch een extra spits aan het team toe te voegen heeft Feyenoord zijn aandacht nu volledig gericht op Couhaib Driouech, speler van Excelsior.

Drie miljoen euro

Feyenoord is bereid om circa drie miljoen euro te investeren in de aanvaller, hoewel er nog geen officieel bod is gedaan.Met Javairô Dilrosun die op het punt staat een overeenkomst te tekenen bij Club América uit Mexico, krijgt Feyenoord niet alleen extra financiële ruimte maar ook een grotere behoefte aan een nieuwe aanvaller.

Driouech, die een indrukwekkend seizoen heeft bij Excelsior, past goed in het profiel dat coach Arne Slot voor ogen heeft voor zijn vleugelspelers. Als Feyenoord erin slaagt deze transfer te voltooien, krijgt Slot de directe versterking voor de aanval die hij wenst maar er zijn kapers op de kust.

Couhaib-Driouech
Couhaib Driouech

Ook PSV Eindhoven toont interesse in Driouech.

Nadat een deal met Million Manhoef niet doorging, heeft PSV zijn aandacht verlegd naar de vleugelspeler van Excelsior. Ondanks dat Excelsior vasthoudt aan een vraagprijs van 5 miljoen euro voor Couhaib Driouech, koestert de speler de hoop vandaag toch zijn transfer naar PSV te verzilveren.

In Eindhoven ligt er een 4,5-jarig contract klaar voor de IJmuidenaar, en er worden geen obstakels verwacht wat betreft de persoonlijke voorwaarden van de deal. PSV heeft het initiële bod van 2 miljoen euro verhoogd naar iets meer dan 3 miljoen euro.

Deze deal zou een recordbedrag betekenen voor Excelsior, waarbij het huidige record nog op naam staat van Thijs Dallinga, die voor 2,75 miljoen euro naar FC Toulouse vertrok. Het team rond Driouech heeft aangegeven vertrouwen te hebben in een mogelijke overeenkomst, en volgens het Eindhovens Dagblad is PSV bereid om iets meer dan drie miljoen euro te betalen voor de speler. Het blijft de vraag bij welke club Driouech zal eindigen.

Eredivisie-Uitslagen en Stand