Davy Klaassen transfervrij weg bij Internazionale

Davy-Klaassen

Davy Klaassen verlaat deze zomer Internazionale transfervrij, zo meldt de doorgans goed ingevoerde sportjournalist Fabrizio Romano. De club heeft besloten om de optie in zijn contract niet te activeren.

De 31-jarige Klaassen sloot vorig jaar een eenjarig contract met een optie voor nog een jaar af toen hij de overstap maakte van Ajax naar Inter. De club heeft ervoor gekozen om de optie niet te benutten, waardoor Klaassen nu vrij is om elders een nieuwe club te zoeken.

Ondanks zijn beperkte speeltijd, met slechts dertien Serie A-optredens waarvan twaalf als invaller, verlaat Klaassen Inter met prijzen in de vorm van een landstitel en een Super Cup.

Waar Klaassen zijn toekomst zal voortzetten, blijft voorlopig onbekend. Het Italiaanse Como wordt genoemd als één van de clubs die interesse tonen in de middenvelder.