Cristiano Ronaldo huilt ontroostbaar nadat hij het seizoen zonder trofee eindigt

ronaldo

Cristiano Ronaldo blijft zonder bekroning bij zijn Saudische club Al-Nassr, nu voor het tweede opeenvolgende seizoen.

In een herhaling van vorig jaar verloor de doelpuntenmachine uit Europa vrijdagavond de finale van de Saudische beker tegen aartsrivaal Al-Hilal, na strafschoppen. Na de teleurstellende penaltyserie barstte de Portugese ster in tranen uit.

Aleksandar Mitrovic bracht Al-Hilal vroeg op voorsprong in het King Abdullah Sports City-stadion in Jeddah, en lange tijd leek het erop dat de ploeg met onder andere Ruben Neves en de geblesseerde Neymar de beker zou winnen. Vooral nadat Al-Nassr-doelman David Ospina van het veld werd gestuurd na een rode kaart.

Ronaldo vuurde na de pauze een spectaculaire omhaal af die tegen de paal belandde, maar hij stond hoe dan ook buitenspel. Hij slaagde er niet in om gedurende de volle 90 minuten de impasse te doorbreken, maar Yahya slaagde er op de een of andere manier in om het spel naar de verlenging te brengen.

Met nog enkele minuten te spelen en voormalig Napoli- en Chelsea-verdediger Kalidou Koulibaly ook van het veld gestuurd, ging Al-Hilal de verlenging in met negen man. Er werd niet gescoord, waarna Bono, de doelman van het Marokkaanse elftal, uitgroeide tot de held van Al-Hilal door twee strafschoppen te stoppen.

Met de derde hoofdprijs van het seizoen, na de landstitel en de supercup, voegde Al-Hilal nog een trofee toe aan hun kast. De Portugese superster kende een schitterend seizoen op individueel niveau, maar hij eindigde zonder trofeeën, wat De Portugese superster kende een schitterend seizoen op individueel niveau, maar hij eindigde zonder trofeeën, wat hem van streek bracht en resulteerde in tranen na de wedstrijd resulteerde in tranen na de wedstrijd..