Mbappé over PSG: ‘Ze waren agressief tegen mij’

mbappe

Kylian Mbappé heeft na zijn presentatie bij Real Madrid stevig uitgehaald naar zijn voormalige club Paris Saint-Germain. De aanvaller beweert dat hij vorig jaar te horen kreeg dat hij een seizoen op de bank zou belanden als hij niet bijtekende.

mbappe

“Het werd mij verteld, heel duidelijk”, begon Mbappé tijdens de persconferentie voorafgaand aan de oefenwedstrijd tegen Luxemburg. “Het werd me via de media en persoonlijk verteld. Ze spraken heel agressief tegen mij. Dat maakte me ervan overtuigd dat ik niet zou spelen.”

Mbappé wijst naar twee mannen die verantwoordelijk zijn voor zijn speeltijd in zijn laatste seizoen in Parijs. “De mensen die me hebben gesteund, zijn trainer Luis Enrique en sportief directeur Luis Campos”, vervolgde hij. “Daarom ben ik hen altijd dankbaar geweest en daarom waren mijn ambities het afgelopen jaar anders.”

mbappe

Mbappé voltooide maandagavond eindelijk zijn langverwachte transfer naar Real Madrid. Na zeven seizoenen liep zijn contract in Parijs af, waarna hij transfervrij naar Spanje vertrok. Voor de Fransman ging daarmee een lang gekoesterde droom in vervulling, aangezien hij al lange tijd hoopte om voor de Madrilenen te spelen.