Koeman kiest zes Ajax-spelers voor Nederlands elftal

Bondscoach Ronald Koeman heeft maar liefst zes spelers van Ajax opgenomen in zijn definitieve selectie voor het Nederlands elftal. De meest opvallende naam is die van de 21-jarige Brian Brobbey, die zijn kans wil grijpen nu Vincent Janssen en Luuk de Jong hun interlandloopbaan hebben beëindigd.

Ajax goed vertegenwoordigd in Oranje

Naast Brian Brobbey zijn ook Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Davy Klaassen, Kenneth Taylor en Jurriën Timber geselecteerd door Koeman. Hiermee is Ajax goed vertegenwoordigd in de selectie van het Nederlands elftal. Bovendien zijn er ook veel oud-Ajacieden opgeroepen, zoals Jasper Cillessen, Daley Blind, Sven Botman, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt.

Interlandperiode met EK-kwalificatiewedstrijden

Het Nederlands elftal speelt tijdens de komende interlandperiode twee kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024. Op vrijdag 24 maart staat er een uitwedstrijd tegen Frankrijk op het programma, terwijl Oranje op maandag 27 maart in De Kuip aantreedt tegen Gibraltar. Met de sterke vertegenwoordiging van Ajax-spelers hoopt Koeman goede resultaten te behalen in deze belangrijke wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *