Liza van der Most verruilt Ajax Vrouwen voor FC Utrecht Vrouwen

Na 11 seizoenen en 216 wedstrijden bij Ajax Vrouwen, maakt verdedigster Liza van der Most de overstap naar FC Utrecht Vrouwen. De 29-jarige speelster, ook wel bekend als ‘Miss Ajax’, heeft bij haar nieuwe club een contract getekend voor twee jaar, met een optie voor een derde jaar.

Successen bij Ajax Vrouwen

Van der Most heeft een indrukwekkende carrière achter de rug bij Ajax Vrouwen. Sinds de oprichting van de ploeg in 2012 maakte ze deel uit van de selectie. Ze werd met de club drie keer kampioen van Nederland, won vijf KNVB-bekers en een Eredivisie Cup. Daarnaast maakte ze deel uit van de Oranje Leeuwinnen, die in 2017 Europees Kampioen werden in eigen land.

Tijd voor een nieuwe uitdaging

Hoewel het afscheid van Ajax haar zwaar valt, is Van der Most klaar voor een nieuwe uitdaging. “Met pijn in het hart heb ik dan toch besloten dat het tijd voor mij is om afscheid te nemen van mijn sportieve carrière bij Ajax. Het is voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging”, aldus Van der Most op de website van Ajax.

Rentree FC Utrecht Vrouwen in eredivisie

FC Utrecht Vrouwen maakt volgend seizoen zijn rentree in de eredivisie voor vrouwen. Met de komst van Van der Most hoopt de club uit de Domstad een sterke start te maken en zich te handhaven op het hoogste niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *