Maurice Steijn bereikt mondeling akkoord met Ajax

ajax

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Maurice Steijn een mondeling akkoord bereikt met Ajax over een driejarig contract. De huidige hoofdtrainer van Sparta Rotterdam zou de clubleiding van Sparta al op de hoogte hebben gebracht van zijn wens om bij Ajax aan de slag te gaan. Voordat Steijn officieel gepresenteerd kan worden bij de Amsterdamse club, moet er echter nog een afkoopsom worden betaald aan Sparta, aangezien Steijn daar nog een jaar onder contract staat.

Uitstekend seizoen bij Sparta

De 49-jarige Steijn kwam bij Ajax in beeld vanwege zijn succesvolle seizoen bij Sparta. Onder zijn leiding eindigde de Rotterdamse club op de zesde plaats in de Eredivisie en bereikte het de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Voordat Steijn bij Sparta aan de slag ging, was hij hoofdtrainer bij ADO Den Haag, VVV Venlo en NAC Breda.

Hedwiges Maduro als assistent?

Naast Steijn zou Ajax ook interesse hebben in oud-Ajacied Hedwiges Maduro als assistent-trainer. Maduro is momenteel assistent van Alex Pastoor bij Almere City, dat onlangs voor het eerst promoveerde naar de Eredivisie. Net als Steijn heeft ook Maduro nog een contract voor een jaar bij zijn huidige club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *