Brighton & Hove Albion toont interesse in Calvin Bassey

Dennie van Laar en Lars Teunissen zijn verrast door de belangstelling van Brighton & Hove Albion voor Calvin Bassey. Volgens de redacteurs van VoetbalPrimeur, die te gast waren in de #DoneDeal-podcast, is de Nigeriaanse Ajax-verdediger mogelijk niet de juiste keuze voor het team dat volgend seizoen Europees voetbal gaat spelen. Er wordt gespeculeerd dat Bassey betrokken kan worden in een ‘package-deal’ met middenvelder Mohammed Kudus.

De interesse van Brighton & Hove Albion in Calvin Bassey heeft veel mensen verrast. Bassey, een Nigeriaanse verdediger die momenteel bij Ajax speelt, wordt gezien als een veelbelovend talent. Echter, volgens de redacteurs van VoetbalPrimeur is hij mogelijk niet de beste keuze voor Brighton & Hove Albion, dat komend seizoen Europees voetbal gaat spelen.

Hoewel Bassey zeker potentie heeft, zijn er twijfels over zijn ervaring en aanpassingsvermogen aan het hogere niveau van Europees voetbal. Het is mogelijk dat Brighton & Hove Albion hem als een risico beschouwt en daarom overweegt om hem te betrekken in een ‘package-deal’ met middenvelder Mohammed Kudus.

Mohammed Kudus, ook een speler van Ajax, wordt gezien als een veelbelovend talent op het middenveld. Door Bassey en Kudus samen aan te bieden, kan Ajax mogelijk een betere deal sluiten met Brighton & Hove Albion. Dit zou voordelig kunnen zijn voor beide clubs, aangezien Brighton & Hove Albion een verdediger en een middenvelder zou krijgen, terwijl Ajax mogelijk een hogere transfersom kan bedingen.

Het is echter belangrijk op te merken dat deze ‘package-deal’ nog niet officieel is bevestigd en slechts een speculatie is op basis van de interesse van Brighton & Hove Albion in Bassey. Het blijft afwachten of de deal daadwerkelijk zal plaatsvinden en wat de uiteindelijke voorwaarden zullen zijn.

Al met al is het interessant om te zien hoe de transfermarkt zich ontwikkelt en welke spelers uiteindelijk van club zullen veranderen. Voor nu blijft het afwachten of Calvin Bassey daadwerkelijk naar Brighton & Hove Albion zal gaan en of hij betrokken zal worden in een ‘package-deal’ met Mohammed Kudus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *