Érick Gutiérrez neemt emotioneel afscheid van PSV

Na een succesvolle periode bij PSV heeft Érick Gutiérrez officieel afscheid genomen van de club. De Mexicaanse international, die de afgelopen jaren een belangrijke rol speelde in het team, heeft zich middels een emotionele brief gericht tot de Eindhovense supporters.

In zijn brief bedankt Gutiérrez de fans voor hun onvoorwaardelijke steun gedurende zijn tijd bij PSV. Hij beschrijft hoe hij zich altijd welkom en geliefd heeft gevoeld in Eindhoven en hoe de supporters een grote rol hebben gespeeld in zijn succes op het veld. De Mexicaan benadrukt dat hij de passie en toewijding van de fans nooit zal vergeten.

Gutiérrez blikt ook terug op zijn hoogtepunten bij PSV, waaronder het winnen van de landstitel en het bereiken van de knock-outfase van de UEFA Champions League. Hij beschrijft hoe trots hij is om deel te hebben uitgemaakt van zo’n succesvolle periode in de geschiedenis van de club.

De middenvelder richt zich ook tot zijn voormalige teamgenoten en de staf van PSV. Hij bedankt hen voor hun steun en vriendschap gedurende zijn tijd bij de club. Gutiérrez benadrukt dat hij altijd met trots zal terugkijken op zijn tijd bij PSV en dat hij de herinneringen die hij heeft gemaakt voor altijd zal koesteren.

Hoewel Gutiérrez afscheid neemt van PSV, kijkt hij ook vooruit naar de toekomst. Hij bedankt de club voor de kansen die hij heeft gekregen en benadrukt dat hij vastberaden is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. De Mexicaan sluit zijn brief af met de belofte dat hij altijd een supporter van PSV zal blijven, waar hij ook speelt.

Met het vertrek van Gutiérrez verliest PSV een getalenteerde en geliefde speler. Zijn afscheid zal ongetwijfeld een emotioneel moment zijn voor zowel de fans als zijn voormalige teamgenoten. Desondanks zal zijn nalatenschap voortleven in de geschiedenis van de club en zal hij altijd herinnerd worden als een belangrijk onderdeel van het succes van PSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *