Manchester United bereidt zich voor op recordtransfer voor André Onana

Manchester United is naar verluidt van plan om een recordbedrag neer te leggen voor de voormalige Ajax-doelman André Onana. Hoewel er nog geen officieel bod is gedaan, meldt Gianluca Di Marzio dat er wel sprake is van een mondeling verhoogd bod.

De Engelse club is vastbesloten om diep in de buidel te tasten om Onana naar Old Trafford te halen. Met deze mogelijke transfer zou Manchester United een van de duurste doelmannen in de geschiedenis van het voetbal aantrekken.

Onana heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt bij Ajax, waar hij een belangrijke rol speelde in het succes van de club. Zijn uitstekende prestaties hebben de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa, waaronder Manchester United.

De 25-jarige Kameroense doelman staat bekend om zijn reflexen, atletisch vermogen en vermogen om belangrijke reddingen te maken. Hij heeft bewezen een betrouwbare sluitpost te zijn en heeft een belangrijke rol gespeeld in de successen van Ajax in de Eredivisie en de Champions League.

Manchester United heeft de afgelopen jaren moeite gehad om een betrouwbare doelman te vinden. Met de mogelijke komst van Onana hopen ze deze positie te versterken en een solide laatste linie te creëren.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de transfer, zijn de geruchten rondom Onana en Manchester United veelbelovend. Als het mondelinge verhoogde bod daadwerkelijk wordt uitgebracht en geaccepteerd, zou dit een recordtransfer betekenen voor een doelman.

De transfermarkt is altijd vol verrassingen en het is afwachten hoe deze mogelijke transfer zich zal ontwikkelen. Voor nu kunnen de fans van Manchester United hoopvol uitkijken naar de komst van een getalenteerde doelman die hun team naar nieuwe hoogten kan brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *