Maak kennis met de technische staf van Feyenoord

Arne Slot blijft aan het roer

Feyenoord heeft deze zomer hard gewerkt om succesvolle trainer Arne Slot langer aan de club te binden. Met succes, want de 44-jarige coach heeft zijn contract verlengd en zal ook komend seizoen de leiding hebben over het team in Rotterdam-Zuid. Maar wie zijn eigenlijk de andere leden van de technische staf van Feyenoord? VoetbalNieuws heeft het voor je uitgezocht.

Assistent-trainers

Naast hoofdtrainer Arne Slot heeft Feyenoord een aantal ervaren assistent-trainers in dienst. Allereerst hebben we Marino Pusic, een voormalig profvoetballer die zijn carrière heeft voortgezet als trainer. Pusic heeft veel ervaring in het Nederlandse voetbal en zal een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de spelers.

Een andere assistent-trainer is Cor Pot, een bekend gezicht in het Nederlandse voetbal. Pot heeft een indrukwekkende staat van dienst en heeft gewerkt bij verschillende clubs en nationale teams. Met zijn ervaring en kennis zal hij een waardevolle toevoeging zijn aan de technische staf van Feyenoord.

Technisch directeur en scout

Naast de trainers heeft Feyenoord ook een technisch directeur die verantwoordelijk is voor het technische beleid van de club. Frank Arnesen vervult deze rol bij Feyenoord. Arnesen heeft een lange carrière in het voetbal en heeft gewerkt bij verschillende clubs in binnen- en buitenland. Zijn expertise en netwerk zullen van onschatbare waarde zijn voor Feyenoord.

Een ander belangrijk lid van de technische staf is de scout. Deze persoon is verantwoordelijk voor het identificeren en aantrekken van talentvolle spelers voor Feyenoord. De scout speelt een cruciale rol bij het vormgeven van het team en het vinden van spelers die passen bij de speelstijl en filosofie van de club.

Overige leden van de technische staf

Naast de trainers, technisch directeur en scout zijn er nog andere leden die deel uitmaken van de technische staf van Feyenoord. Denk hierbij aan de fysiotherapeuten, conditietrainers en video-analisten. Deze professionals werken achter de schermen om ervoor te zorgen dat de spelers fit en blessurevrij blijven, hun conditie op peil houden en dat de wedstrijden grondig worden geanalyseerd.

Samenwerking en succes

De technische staf van Feyenoord bestaat uit een divers team van professionals met verschillende achtergronden en expertise. Door samen te werken en hun kennis te bundelen, streven zij ernaar om het beste uit het team te halen en succes te behalen. Met Arne Slot aan het roer en een sterke technische staf achter hem, heeft Feyenoord alle ingrediënten in huis om een succesvol seizoen tegemoet te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder