Manchester United blijft strijden voor André Onana

Manchester United lijkt vastberaden om de Kameroense doelman André Onana naar Old Trafford te halen. Ondanks dat Internazionale verschillende biedingen heeft afgewezen, geeft de Engelse grootmacht volgens transferexpert Fabrizio Romano nog niet op.

De interesse van Manchester United in Onana is niet nieuw. De club is al geruime tijd op zoek naar een betrouwbare doelman en ziet in de 25-jarige Kameroener een geschikte kandidaat. Onana heeft zich de afgelopen jaren bewezen bij Ajax en heeft laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om op het hoogste niveau te presteren.

Internazionale, de huidige club van Onana, heeft echter tot nu toe alle biedingen van Manchester United afgewezen. De Italiaanse club lijkt vastbesloten om de doelman te behouden, maar Manchester United is niet van plan om zomaar op te geven.

Volgens transferexpert Fabrizio Romano is Manchester United vastberaden om Onana naar Engeland te halen. De club is bereid om verder te gaan dan de eerdere biedingen en zal naar verwachting een nieuw bod uitbrengen. Romano benadrukt dat de onderhandelingen nog steeds gaande zijn en dat er nog niets definitief is besloten.

De mogelijke komst van Onana naar Manchester United zou een grote versterking zijn voor de club. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij een belangrijke rol spelen in het versterken van de defensie van de Engelse grootmacht. Bovendien zou zijn aanwezigheid de concurrentie tussen de doelmannen vergroten, wat alleen maar ten goede kan komen aan het niveau van het team.

Het is echter nog afwachten of Manchester United erin slaagt om Onana daadwerkelijk naar Old Trafford te halen. De onderhandelingen zullen naar verwachting nog enige tijd duren en het is mogelijk dat andere clubs ook interesse tonen in de doelman. Desondanks lijkt Manchester United vastberaden om door te zetten en Onana aan hun selectie toe te voegen.

Al met al belooft het een interessante transferperiode te worden voor Manchester United en André Onana. De fans van de Engelse grootmacht zullen gespannen afwachten of de club erin slaagt om de gewenste doelman binnen te halen. Voor Onana zelf zou een overstap naar Manchester United een mooie kans zijn om zich verder te ontwikkelen en te laten zien wat hij in huis heeft op het hoogste niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *