PSV doet er alles aan om Xavi Simons te behouden

Technisch directeur Earnest Stewart heeft bevestigd dat PSV er alles aan doet om Xavi Simons binnenboord te houden. Ondanks de terugkoopclausule van Paris Saint-Germain heeft de club een plan bedacht om de aanvaller langer bij PSV te houden.

Xavi Simons, een van de meest veelbelovende talenten in het Nederlandse voetbal, heeft de aandacht getrokken van grote Europese clubs, waaronder Paris Saint-Germain. De Franse club heeft een terugkoopclausule in het contract van Simons opgenomen, wat betekent dat ze hem kunnen terughalen als ze dat willen.

PSV is echter vastbesloten om Simons te behouden en heeft een plan bedacht om hem te overtuigen om langer bij de club te blijven. Earnest Stewart, de technisch directeur van PSV, heeft bij Voetbal International laten weten dat ze een mooi plan hebben om de aanvaller te binden.

Hoewel de details van het plan niet zijn onthuld, is het duidelijk dat PSV bereid is om alles te doen wat nodig is om Simons te behouden. Stewart benadrukt dat de club veel vertrouwen heeft in de ontwikkeling van Simons en gelooft dat hij een belangrijke speler kan worden voor PSV.

Simons zelf heeft ook aangegeven dat hij graag bij PSV wil blijven en zich verder wil ontwikkelen. Hij voelt zich gewaardeerd en gesteund door de club en is enthousiast over de plannen die PSV voor hem heeft.

De terugkoopclausule van Paris Saint-Germain vormt echter nog steeds een uitdaging voor PSV. De Franse club heeft die clausule niet voor niets opgenomen en zal ongetwijfeld interesse hebben om Simons terug te halen. PSV zal dus hard moeten werken om Simons te overtuigen om te blijven.

PSV heeft in het verleden laten zien dat ze talentvolle spelers kunnen behouden, zelfs als grote clubs interesse tonen. Het is dus niet ondenkbaar dat ze ook in het geval van Simons succesvol zullen zijn.

De komende tijd zal duidelijk worden of PSV erin slaagt om Xavi Simons te behouden. Het belooft in ieder geval een spannende strijd te worden tussen PSV en Paris Saint-Germain om de handtekening van deze veelbelovende jonge speler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *