Róbert Boženík maakt transfer naar Boavista

Na lange onderhandelingen heeft Feyenoord overeenstemming bereikt met Boavista over de transfer van Róbert Boženík. De 23-jarige Slowaakse spits zal de overstap maken naar de Portugese club, zo meldt 1908.nl.

Boženík kwam in januari 2020 naar Feyenoord en wist in zijn eerste seizoen indruk te maken. Hij scoorde regelmatig en liet zien over veel potentie te beschikken. Echter, in het afgelopen seizoen kreeg hij minder speeltijd en wist hij zijn stempel minder vaak te drukken.

De transfer naar Boavista biedt Boženík de kans op een nieuwe start en meer speelminuten. De Portugese club, die uitkomt in de Primeira Liga, hoopt met de komst van de talentvolle spits hun aanval te versterken.

De exacte details van de transfer zijn niet bekendgemaakt, maar volgens bronnen zou Feyenoord een transfersom ontvangen voor Boženík. Het is een logische stap voor de Rotterdamse club om de spits te laten gaan, gezien zijn beperkte speeltijd en de behoefte aan versterking op andere posities.

Voor Boženík biedt de transfer naar Boavista de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en zijn carrière voort te zetten in een nieuwe competitie. Het is een spannende stap voor de jonge spits, die zijn talent kan laten zien in een andere omgeving.

De supporters van Feyenoord zullen Boženík ongetwijfeld missen, maar begrijpen ook dat deze transfer voor alle partijen het beste is. Ze wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club en hopen dat hij daar zijn potentie volledig kan benutten.

Met de transfer van Boženík naar Boavista komt er een einde aan zijn periode bij Feyenoord. Het is nu aan de Slowaakse spits om zich te bewijzen in Portugal en zijn carrière verder vorm te geven. De fans zullen zijn doelpunten en inzet herinneren en hopen dat hij succesvol zal zijn in zijn nieuwe avontuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *