Ajax-captain Dusan Tadic in gesprek met directeur voetbalzaken over toekomst

Ajax-captain Dusan Tadic heeft vandaag een gesprek gehad met directeur voetbalzaken Sven Mislintat. Na een half uur praten is Tadic naar huis gegaan. Gisteren ontbrak de Servische aanvaller al op de training vanwege privéredenen en ook vandaag stond hij niet op het veld.

Volgens De Telegraaf heeft Tadic samen met zijn zaakwaarnemer Milos Malenovic gesproken met Mislintat. Hoewel de inhoud van het gesprek niet bekend is, is het geen geheim dat Tadic van mening is dat de kwaliteit van het team verbeterd moet worden en dat er nieuwe spelers aangetrokken moeten worden.

De Amsterdammers zijn echter terughoudend in deze transferperiode. De club vindt dat er de afgelopen jaren te veel geld is uitgegeven en mist daarnaast de miljoenen euro’s die verdiend worden in de Champions League. Voordat er nieuwe spelers kunnen worden aangetrokken, moeten de salarissen van de huidige spelers worden verlaagd en overbodige spelers worden verkocht.

Tadic is een van de spelers bij Ajax met een hoog salaris en zijn contract loopt momenteel tot medio 2024. Het is dus de vraag of de Serviër met een sterke band met Ajax bij de club zal blijven. Het Turkse Besiktas heeft naar verluidt al een officieel voorstel gedaan aan Tadic. Besiktas wil Tadic transfervrij overnemen, wat betekent dat Ajax hem gratis zou moeten laten gaan.

De toekomst van Tadic bij Ajax blijft dus onzeker. Het gesprek met Mislintat kan mogelijk meer duidelijkheid geven over zijn plannen en ambities. Ajax-fans zullen gespannen afwachten op nieuws over de aanvoerder en zijn mogelijke vertrek naar Besiktas of een andere club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *