Dusan Tadic uit ontevredenheid over beleid Ajax

ajax

Na een korte vakantie heeft Dusan Tadic zich op donderdag weer bij Ajax gemeld. Echter, tot ieders verrassing trainde de Servische sterspeler niet mee met het team. Het blijkt dat Tadic ontevreden is over het huidige beleid van de Amsterdammers en daarom een gesprek heeft gehad met technisch directeur Sven Mislintat.

Tadic, die sinds 2018 bij Ajax speelt, heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van de club. Hij heeft bijgedragen aan het winnen van de landstitel en het bereiken van de halve finale van de UEFA Champions League. Echter, de afgelopen tijd zijn er veranderingen geweest binnen de club die Tadic niet zint.

Het gesprek tussen Tadic en Mislintat duurde maar liefst een half uur. Tijdens dit gesprek heeft de Serviër zijn ongenoegen geuit over het transferbeleid van Ajax. Hij is van mening dat de club te weinig investeert in nieuwe spelers en dat dit ten koste gaat van de ambities van de club.

Tadic heeft aangegeven dat hij graag ziet dat Ajax meer spelers aantrekt van hetzelfde kaliber als hijzelf, om zo de concurrentie binnen het team te vergroten en het niveau omhoog te tillen. Hij is van mening dat dit nodig is om opnieuw succesvol te zijn in zowel de nationale competitie als in Europa.

Hoewel Tadic zijn ontevredenheid heeft geuit, heeft hij ook aangegeven dat hij nog steeds toegewijd is aan Ajax en zijn contract respecteert. Hij hoopt dat het gesprek met Mislintat zal leiden tot veranderingen binnen de club en dat zijn zorgen serieus worden genomen.

Het is nu afwachten hoe Ajax zal reageren op de kritiek van Tadic. De club heeft in het verleden bewezen open te staan voor de mening van spelers en heeft in het verleden ook versterkingen aangetrokken op basis van hun input. Het is mogelijk dat Ajax naar Tadic zal luisteren en actie zal ondernemen om zijn zorgen weg te nemen.

De komende dagen zullen cruciaal zijn in het bepalen van de toekomst van Tadic bij Ajax. Het is duidelijk dat hij een belangrijke speler is voor de club en dat zijn ontevredenheid serieus genomen moet worden. Het is te hopen dat beide partijen tot een oplossing kunnen komen die zowel Tadic als Ajax tevreden stelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *