Arne Slot ontkent geruchten over verkoop Alireza Jahanbakhsh

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft ontkend dat de club van plan is om Alireza Jahanbakhsh te verkopen. Er waren berichten in de media verschenen waarin werd beweerd dat de Rotterdammers moeite hadden met het hoge salaris van de Iraniër.

Slot benadrukte dat Jahanbakhsh een belangrijke speler is voor Feyenoord en dat er geen plannen zijn om hem te laten gaan. Hij prees de kwaliteiten van de aanvaller en zei dat hij een waardevolle toevoeging is aan het team.

De geruchten over de mogelijke verkoop van Jahanbakhsh ontstonden nadat hij afgelopen zomer naar Feyenoord kwam. De Iraniër had eerder gespeeld voor AZ Alkmaar en Brighton & Hove Albion, maar slaagde er niet in om een vaste basisplaats te veroveren bij beide clubs.

Slot gaf aan dat het salaris van Jahanbakhsh geen probleem vormt voor Feyenoord. Hij legde uit dat de club financieel gezond is en in staat is om spelers met een hoger salaris te behouden. Bovendien gelooft hij dat Jahanbakhsh zijn waarde op het veld zal bewijzen en daarmee zijn salaris zal rechtvaardigen.

De trainer benadrukte ook dat het belangrijk is om spelers de tijd te geven om zich aan te passen aan een nieuwe club en competitie. Hij gelooft dat Jahanbakhsh nog steeds zijn potentieel kan waarmaken en dat hij een belangrijke rol kan spelen in het succes van Feyenoord.

Slot sloot af door te zeggen dat de geruchten over de verkoop van Jahanbakhsh ongegrond zijn en dat de club volledig achter de speler staat. Hij verzekerde de fans dat Feyenoord vastbesloten is om succesvol te zijn en dat Jahanbakhsh daar een belangrijk onderdeel van zal zijn.

Met de duidelijke ontkenning van Slot lijkt het erop dat Jahanbakhsh voorlopig bij Feyenoord zal blijven en de kans krijgt om zich te bewijzen. De fans kunnen uitkijken naar zijn optredens op het veld en hopen dat hij zijn potentieel zal waarmaken in het shirt van Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder