Ajax neemt op emotionele wijze afscheid van Jurriën Timber

Ajax heeft op indrukwekkende wijze afscheid genomen van Jurriën Timber, de 22-jarige verdediger die de club verlaat. In een ontroerend filmpje, geproduceerd door de media-afdeling van de Amsterdammers, spreekt Timber drie jonge spelers van Ajax toe.

Het filmpje begint met beelden van Timber in actie op het veld, waarbij zijn talent en inzet duidelijk naar voren komen. Vervolgens zien we hem in de kleedkamer, waar hij plaatsneemt voor de camera. Met een serieuze blik begint hij zijn toespraak.

Timber richt zich tot de jonge spelers en deelt zijn ervaringen en wijze lessen die hij heeft geleerd tijdens zijn tijd bij Ajax. Hij benadrukt het belang van hard werken, discipline en doorzettingsvermogen. “Het is niet altijd makkelijk, maar als je echt wilt slagen, moet je bereid zijn om alles te geven,” zegt hij met overtuiging.

De verdediger deelt ook persoonlijke anekdotes en herinneringen aan zijn tijd bij Ajax. Hij vertelt over de intense rivaliteit met Feyenoord en de onvergetelijke momenten die hij heeft meegemaakt tijdens Europese wedstrijden. “Ajax is een club met een rijke geschiedenis en ik ben trots dat ik daar deel van heb uitgemaakt,” zegt hij met een glimlach.

Naast het delen van zijn ervaringen, moedigt Timber de jonge spelers ook aan om te genieten van hun tijd bij Ajax en te genieten van het spel. “Voetbal is een prachtige sport en Ajax is een geweldige club. Geniet van elk moment en maak er het beste van,” adviseert hij.

Het filmpje eindigt met een emotioneel afscheid van Timber, waarbij hij zijn dankbaarheid uit naar de club, zijn teamgenoten en de fans. “Ajax zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben. Bedankt voor alles,” zegt hij met een brok in zijn keel.

Het filmpje is een eerbetoon aan Jurriën Timber en zijn tijd bij Ajax. Het laat zien hoeveel hij heeft betekend voor de club en hoe geliefd hij is bij zijn teamgenoten en de fans. Het is een emotioneel en inspirerend afscheid dat de kijker raakt en herinnert aan de impact die Timber heeft gehad op Ajax.

Met dit filmpje bewijst Ajax opnieuw dat het niet alleen een voetbalclub is, maar ook een familie. Het toont de sterke band tussen spelers en de club en laat zien dat Ajax altijd klaarstaat om zijn spelers te steunen, zelfs wanneer ze vertrekken.

De media-afdeling van Ajax verdient lof voor het produceren van dit ontroerende filmpje. Het is een prachtig eerbetoon aan Jurriën Timber en een mooie manier om hem te bedanken voor zijn inzet en bijdrage aan de club. Het zal ongetwijfeld een blijvende herinnering zijn voor zowel Timber als de fans van Ajax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *