Ajax op zoek naar opvolger voor Jurriën Timber

Volgens het Algemeen Dagblad is Ajax op zoek naar een geschikte opvolger voor Jurriën Timber, en heeft technisch directeur Sven Mislintat nog twee namen op het oog. Hoewel de club hoopt Josip Sutalo binnenkort vast te leggen, worden er ook andere opties overwogen.

De zoektocht naar een opvolger

Met de mogelijke transfer van Jurriën Timber in het vooruitzicht, is Ajax druk bezig met het vinden van een geschikte vervanger. Timber heeft indruk gemaakt bij de club en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler in het team. Het is dan ook van groot belang dat Ajax een speler vindt die zijn positie kan overnemen en hetzelfde niveau kan behouden.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft technisch directeur Sven Mislintat al twee namen op het oog. Hoewel de club hoopt dat de transfer van Josip Sutalo snel rondkomt, worden er ook andere opties overwogen. Mislintat is vastberaden om een speler te vinden die zowel talentvol als ervaren is, en die direct kan bijdragen aan het succes van Ajax.

Josip Sutalo als mogelijke versterking

Een van de spelers die Ajax op het oog heeft, is Josip Sutalo. De 21-jarige verdediger speelt momenteel bij HNK Rijeka in Kroatië en heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens. Ajax ziet in hem een veelbelovend talent dat zich verder kan ontwikkelen in de Nederlandse competitie.

Hoewel de club hoopt Sutalo binnenkort vast te leggen, is het nog niet zeker of de transfer daadwerkelijk doorgaat. Er zijn nog enkele details die moeten worden afgerond voordat de deal kan worden beklonken. Ajax blijft echter optimistisch en hoopt dat Sutalo snel onderdeel zal uitmaken van het team.

Andere opties worden overwogen

Naast Josip Sutalo heeft Ajax nog twee andere namen op het oog als mogelijke opvolgers voor Jurriën Timber. De club is vastbesloten om de juiste speler te vinden en is bereid om verder te kijken dan alleen Sutalo.

Hoewel de namen van de andere potentiële versterkingen niet bekend zijn gemaakt, is het duidelijk dat Ajax verschillende opties overweegt. De club zal zorgvuldig afwegen welke speler het beste past bij het team en de speelstijl van de club.

Conclusie

Ajax is op zoek naar een geschikte opvolger voor Jurriën Timber en heeft technisch directeur Sven Mislintat belast met deze taak. Hoewel de club hoopt Josip Sutalo binnenkort vast te leggen, worden er ook andere opties overwogen. Ajax is vastberaden om een speler te vinden die zowel talentvol als ervaren is, en die direct kan bijdragen aan het succes van het team. De komende tijd zal duidelijk worden wie de uiteindelijke opvolger van Timber zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *