Mooie beelden op de open dag van Feyenoord: een jonge fan stelt een bijzondere vraag aan Alireza Jahanbakhsh en Quinten Timber

Tijdens de open dag van Feyenoord werden er prachtige beelden vastgelegd. Fans van alle leeftijden waren aanwezig om hun favoriete spelers te ontmoeten en een glimp op te vangen van het team in actie. Maar het was een jonge fan die voor een bijzonder moment zorgde toen hij een vraag stelde aan Alireza Jahanbakhsh en Quinten Timber.

De jonge fan, genaamd Tim, had zich goed voorbereid op deze dag. Hij had een vraag bedacht die hij graag aan zijn idolen wilde stellen. Toen hij de kans kreeg om naar voren te komen en zijn vraag te stellen, was hij een beetje zenuwachtig maar ook opgewonden.

Tim richtte zich tot Alireza Jahanbakhsh, de nieuwe aanwinst van Feyenoord, en vroeg: “Hoe voelt het om voor Feyenoord te spelen en wat zijn je doelen voor dit seizoen?” Jahanbakhsh glimlachte en antwoordde: “Het is een eer om voor Feyenoord te spelen. Ik ben erg blij met deze kans en ik hoop dat ik het team kan helpen om succesvol te zijn. Mijn doel is om zoveel mogelijk doelpunten te scoren en bij te dragen aan het behalen van prijzen.”

Daarna was het de beurt aan Quinten Timber, een jonge talentvolle speler van Feyenoord. Tim vroeg hem: “Hoe is het om als jonge speler deel uit te maken van zo’n grote club en wat is het belangrijkste dat je hebt geleerd?” Timber glimlachte en antwoordde: “Het is een geweldige ervaring om bij Feyenoord te spelen. Ik leer elke dag van mijn teamgenoten en coaches. Het belangrijkste dat ik heb geleerd, is om hard te werken en nooit op te geven. Dat is wat me heeft geholpen om hier te komen.”

De reactie van Tim was onbetaalbaar. Hij straalde van geluk en was duidelijk onder de indruk van de antwoorden van zijn idolen. Het was een moment dat hij nooit zal vergeten.

De open dag van Feyenoord was een groot succes, niet alleen vanwege de mooie beelden en de ontmoetingen met spelers, maar ook vanwege de bijzondere vraag van een jonge fan. Het toont de passie en betrokkenheid van de supporters en laat zien hoe voetbal mensen kan verbinden.

Deze dag zal voor Tim altijd een speciale herinnering blijven. Hij heeft niet alleen zijn favoriete spelers ontmoet, maar ook de kans gekregen om een vraag te stellen die hem nauw aan het hart lag. Het is een moment dat zijn liefde voor Feyenoord alleen maar versterkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *