Quinten Timber: “Ik wil met Feyenoord de landstitel winnen”

Quinten Timber, de talentvolle middenvelder van Feyenoord, kijkt vol ambitie uit naar het komende seizoen. Na een succesvolle periode bij Ajax, heeft Timber ervoor gekozen om zijn carrière voort te zetten bij de Rotterdamse club. In een recent interview werd hem gevraagd welke prijs hij het liefste wil winnen met Feyenoord, en zijn antwoord was duidelijk: de landstitel.

Timber, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en spelinzicht, gelooft dat Feyenoord het potentieel heeft om de Eredivisie te winnen. Hij is vastberaden om zijn steentje bij te dragen aan het succes van de club en is ervan overtuigd dat hij samen met zijn teamgenoten de titel kan veroveren.

De middenvelder is onder de indruk van de ambitie en het enthousiasme binnen de club. Hij voelt zich welkom en gewaardeerd door zijn nieuwe teamgenoten en de staf. Dit heeft zijn vertrouwen vergroot en hem nog meer gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen.

Timber is zich ervan bewust dat het winnen van de landstitel geen gemakkelijke opgave zal zijn. De concurrentie in de Eredivisie is sterk en er zijn meerdere teams die azen op de titel. Echter, hij gelooft dat met hard werken, teamgeest en een positieve mindset alles mogelijk is.

Naast het streven naar de landstitel, heeft Timber ook persoonlijke doelen gesteld voor het komende seizoen. Hij wil zijn spel verder ontwikkelen en belangrijk zijn voor het team, zowel in aanvallend als verdedigend opzicht. Hij is vastbesloten om zijn talent te laten zien en een onmisbare schakel te worden in het succes van Feyenoord.

Timber is dankbaar voor de kansen die hij heeft gekregen en is vastbesloten om deze te benutten. Hij beseft dat hij nog jong is en veel te leren heeft, maar hij is vastberaden om elke dag beter te worden en zijn dromen na te jagen.

Met zijn positieve instelling en gedrevenheid is Quinten Timber een waardevolle aanwinst voor Feyenoord. Hij is vastbesloten om samen met zijn teamgenoten de landstitel te veroveren en geschiedenis te schrijven. De fans kunnen zich verheugen op een spannend seizoen, waarin Timber zijn talent zal laten zien en zijn stempel zal drukken op het succes van Feyenoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *