Ajax hoopt op komst Josip Sutalo en versterkingen in de verdediging en aanval

josip

Volgens clubwatcher Mike Verweij heeft Ajax nog steeds goede hoop op de komst van Josip Sutalo. De Amsterdammers zijn ook op zoek naar versterkingen in zowel de verdediging als de aanval.

De komst van Josip Sutalo

Ajax heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle verdediger Josip Sutalo. De club heeft nog steeds goede hoop dat de transfer zal plaatsvinden. Sutalo, die momenteel speelt voor HNK Rijeka in Kroatië, wordt gezien als een veelbelovend talent en Ajax ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team.

Met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om de bal goed te veroveren, zou Sutalo een belangrijke rol kunnen spelen in de verdediging van Ajax. Bovendien heeft hij ook de mogelijkheid om aanvallend bij te dragen, wat een extra dimensie aan het spel van Ajax zou toevoegen.

Hoewel de transfer nog niet officieel is afgerond, zijn de onderhandelingen tussen Ajax en HNK Rijeka in volle gang. Beide clubs zijn optimistisch over een positieve uitkomst en hopen dat Sutalo binnenkort zijn handtekening zal zetten bij Ajax.

Versterkingen in de verdediging en aanval

Naast de mogelijke komst van Sutalo, is Ajax ook op zoek naar versterkingen in zowel de verdediging als de aanval. De club wil ervoor zorgen dat ze een competitief team hebben dat kan strijden om prijzen op zowel nationaal als internationaal niveau.

Op het gebied van verdediging is Ajax op zoek naar een ervaren speler die de defensie kan versterken en leiderschap kan bieden aan het team. Met de juiste aanwinst kan Ajax een solide verdediging opbouwen die moeilijk te doorbreken is voor tegenstanders.

Daarnaast is Ajax ook op zoek naar een spits die het team kan versterken in de aanval. Een doelpuntenmaker die regelmatig het net kan vinden, zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team. Met een sterke aanval kan Ajax meer doelpunten scoren en wedstrijden winnen.

De technische staf en het scoutingteam van Ajax werken hard om de juiste spelers te vinden die aan de vereisten voldoen. Ze zijn vastbesloten om het team te versterken en ervoor te zorgen dat Ajax een competitieve en succesvolle ploeg blijft.

Al met al heeft Ajax nog steeds goede hoop op de komst van Josip Sutalo. Daarnaast zijn ze actief op zoek naar versterkingen in zowel de verdediging als de aanval. Met deze mogelijke aanwinsten hoopt Ajax een sterk team te vormen dat klaar is om te strijden voor prijzen in het komende seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *