Ajax versterkt zich met Deens talent en verlengt contract van eigen talent

ajax

Ajax heeft vandaag een veelbelovend talent aangetrokken en tegelijkertijd het contract van een eigen jeugdspeler verlengd. De 16-jarige Lasse Abildgaard maakt de overstap van Silkeborg naar Amsterdam en wordt gezien als een van de grootste talenten uit Denemarken. Hij heeft een contract getekend voor drie jaar, waardoor hij tot medio 2026 aan Ajax verbonden is. Abildgaard kan zowel op het middenveld als in de aanval spelen en zal in eerste instantie aansluiten bij de Onder 17 van Ajax.

Naast de komst van Abildgaard heeft Ajax ook goed nieuws te melden over een eigen jeugdspeler. Silvano Vos heeft namelijk zijn contract verlengd en blijft tot medio 2028 bij de club. Vos maakte zijn debuut in het eerste elftal tijdens de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard, waarin Ajax met 4-0 won. Afgelopen seizoen speelde hij 31 wedstrijden voor Jong Ajax en wist hij 4 doelpunten te maken.

Met de komst van Abildgaard en het behouden van Vos laat Ajax zien dat het blijft investeren in jong talent. De club staat bekend om zijn succesvolle jeugdopleiding en heeft in het verleden al vele talenten voortgebracht. Door deze spelers aan te trekken en te behouden, zorgt Ajax ervoor dat het ook in de toekomst kan blijven presteren op het hoogste niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *