Feyenoord-spits Danilo wil naar Rangers

danilo

De 24-jarige Feyenoord-spits, Danilo, staat op het punt om de overstap te maken naar het Schotse Rangers, waar hij maar liefst 45.000 euro per week kan gaan verdienen – meer dan het dubbele van zijn huidige salaris. Danilo lijkt nu ook zelf vastberaden om te vertrekken en rekent erop dat Feyenoord hem laat gaan

Het ’take it or leave it’-bod van zo’n zeven miljoen euro lijkt voor de Schotse topclub de laatste kans om Danilo binnen te halen, en het ziet ernaar uit dat de deal maandag definitief beklonken zal worden.

Feyenoord laat zich echter niet uit het veld slaan. De club heeft al interessante spelers op het oog om andere posities te versterken, en achter Santiago Gimenez denken ze de spitspositie goed te kunnen invullen. .

De transferperikelen hebben al hun sporen achtergelaten op het veld, waar Danilo afgelopen zaterdag niet eens in de basisopstelling stond tegen het Duitse Hoffenheim. Trainer Arne Slot koos in plaats daarvan voor de jonge Newcastle United-huurling Yankuba Minteh in de voorhoede, naast Javairo Dilrosun en Paixao.

Maar Feyenoord zou Feyenoord niet zijn als ze niet al bezig waren met het zoeken naar nieuwe talenten. De club wordt gelinkt aan de aanvallers Sydney van Hooijdonk en de Japanse spits Ayase Ueda van Cercle Brugge.

Bovendien hebben ze nog steeds serieuze plannen met de Kroatische international Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb, die vrijdagavond opnieuw werd bekeken tijdens zijn wedstrijd tegen Hajduk Split en een veelbelovende versterking lijkt te zijn.

De koppen worden maandag bij elkaar gestoken op het trainingscomplex van Feyenoord om het bod van de Glasgow Rangers te bespreken en een beslissing te nemen.


willem-van-hanegem

Van Hanegem: ‘Gedrag Bas Nijhuis is onbegrijpelijk’

Willem van Hanegem uit in zijn wekelijkse column stevige kritiek op scheidsrechter Bas Nijhuis na zijn leiding in het duel tussen Fortuna Sittard en Feyenoord. Van Hanegem is niet te spreken over het optreden van Nijhuis: “Hij lijkt de regels…

ajax

Ajax vecht zich terug tegen FC Twente en wint met 2-1

Een week na de zware nederlaag tegen Feyenoord (6-0) in De Kuip, herpakte Ajax zich in de Johan Cruijff ArenA door een 1-0 achterstand tegen FC Twente om te zetten in een cruciale 2-1 overwinning. Aanvoerder Steven Bergwijn scoorde laat…

feyenooord

Nipte overwinning Feyenoord op Fortuna Sittard 0-1

Feyenoord behaalde zondagmiddag een nipte overwinning op Fortuna Sittard. In Sittard eindigde de wedstrijd in een 0-1 zege voor de Rotterdammers. Dávid Hancko was verantwoordelijk voor het enige doelpunt van het duel in de eerste helft. Hancko vond het net…

ten-hag

Ten Hag loopt weg bij persconferentie

Erik ten Hag verlaat de persconferentie na een vraag over de mogelijk slechtste prestatie van Manchester United ooit. Ondanks dat Erik ten Hag in zijn tweede jaar bij Manchester United nog kans maakt op het winnen van de FA Cup,…

alex-kroes

Bestuursraad van Ajax wil terugkeer van Kroes

De leden van de bestuursraad van Ajax zijn met 73 procent de grootaandeelhouder die 73% van de aandelen bezit, heeft gevraagd om een heroverweging van het besluit van de Raad van Commissarissen om Alex Kroes te ontslaan. Dit verzoek is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *