Feyenoord wil Luka Ivanusec contracteren naast Calvin Stengs

Feyenoord is vastbesloten om door te pakken op de transfermarkt, ondanks de aanstaande komst van Calvin Stengs. De club heeft zijn zinnen gezet op de talentvolle linksbuiten Luka Ivanusec, die spoedig onder contract moet staan bij de Rotterdammers. Dit meldt 1908, een betrouwbare bron binnen de club.

Met de komst van Calvin Stengs heeft Feyenoord al een grote slag geslagen op de transfermarkt. De talentvolle aanvaller, afkomstig van AZ, wordt gezien als een versterking voor het team. Echter, de club is nog niet tevreden en wil verder bouwen aan een competitief elftal.

Luka Ivanusec is een veelbelovende linksbuiten die momenteel speelt voor Dinamo Zagreb in Kroatië. De 23-jarige speler heeft indruk gemaakt met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Hij heeft een neusje voor goals en kan zowel als buitenspeler en als aanvallende middenvelder uit de voeten.

De interesse van Feyenoord in Ivanusec is niet verrassend, gezien zijn potentieel en prestaties op het veld. De club ziet in hem een waardevolle aanvulling op de selectie en hoopt met zijn komst de aanvalslinie te versterken.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de transfer, zijn de onderhandelingen naar verluidt in een vergevorderd stadium. Feyenoord is bereid om een aanzienlijk bedrag neer te leggen voor Ivanusec, die naar verwachting een meerjarig contract zal tekenen.

Met de mogelijke komst van zowel Stengs als Ivanusec laat Feyenoord zien dat het serieus werk maakt van het versterken van het team. De club heeft de ambitie om weer mee te strijden om de titel en hoopt met deze transfers een stap in de goede richting te zetten.

De supporters van Feyenoord zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van Ivanusec. Zijn snelheid en doelgerichtheid zouden een welkome toevoeging zijn aan het team. Bovendien zou zijn komst de concurrentie binnen de selectie vergroten, wat alleen maar ten goede kan komen aan de prestaties van het team.

Al met al lijkt Feyenoord vastberaden om zich te versterken met zowel Calvin Stengs als Luka Ivanusec. De club is ambitieus en wil weer meedoen om de prijzen. Met deze transfers hoopt Feyenoord een sterke basis te leggen voor een succesvol seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *