Karim Rekik tekent bij Al Jazira in Abu Dhabi

De 28-jarige verdediger Karim Rekik heeft besloten om zijn loopbaan voort te zetten bij Al Jazira in Abu Dhabi. Eerder leek het erop dat hij naar Saudi-Arabië zou gaan, maar die transfer ging op het laatste moment niet door.

Rekik, geboren op 2 december 1994 in Den Haag, begon zijn professionele voetbalcarrière bij Feyenoord. Hij maakte indruk met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en werd al snel opgemerkt door grote clubs in Europa.

In 2012 maakte Rekik de overstap naar Manchester City, waar hij echter weinig speelminuten kreeg. Hij werd uitgeleend aan clubs als PSV, Marseille en Hertha BSC om meer ervaring op te doen. Bij Hertha BSC wist hij zich te ontwikkelen tot een betrouwbare verdediger en een belangrijke speler in het team.

Na vier seizoenen bij Hertha BSC was Rekik toe aan een nieuwe uitdaging. Hij leek op weg naar Saudi-Arabië, maar de transfer ketste op het laatste moment af. Gelukkig voor Rekik diende zich al snel een nieuwe kans aan bij Al Jazira in Abu Dhabi.

Al Jazira is een ambitieuze club die uitkomt in de VAE Pro League, de hoogste voetbalcompetitie van de Verenigde Arabische Emiraten. De club heeft in het verleden successen behaald en wil met de komst van Rekik haar verdediging versterken.

Rekik is blij met de kans om bij Al Jazira te spelen en kijkt uit naar zijn avontuur in Abu Dhabi. Hij is vastberaden om zijn kwaliteiten te laten zien en een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van de club.

Met zijn ervaring en verdedigende kwaliteiten kan Rekik een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Al Jazira. De club hoopt met zijn komst haar doelstellingen te behalen en succesvol te zijn in de competitie.

De transfer van Rekik naar Al Jazira markeert een nieuwe stap in zijn carrière. Hij heeft bewezen een betrouwbare en getalenteerde verdediger te zijn en zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het team.

De fans van Al Jazira kijken uit naar de komst van Rekik en zijn benieuwd naar wat hij kan bijdragen aan het succes van de club. Met zijn inzet en kwaliteiten zal hij ongetwijfeld een waardevolle aanwinst zijn voor Al Jazira.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder