PSV treft Sturm Graz in voorrondes Champions League

PSV heeft zijn lot bepaald in de voorrondes van de Champions League, waar ze het zullen opnemen tegen Sturm Graz. De Eindhovenaren zullen het opnemen tegen een fitte Oostenrijkse ploeg die een goede voorbereiding achter de rug heeft. Daarnaast zal er een weerzien zijn met de Nederlandse doelman Kjell Scherpen, die nu bij Sturm Graz speelt. Ook is de nieuwe spits Szyman Wlodarczyk een speler om in de gaten te houden.

De loting voor de voorrondes van de Champions League heeft bepaald dat PSV het zal opnemen tegen Sturm Graz. Dit zal een uitdagende wedstrijd worden voor de Eindhovenaren, aangezien Sturm Graz een sterke ploeg is met een goede voorbereiding achter de rug. Ze zullen zeker een geduchte tegenstander zijn voor PSV.

Een interessant aspect van deze wedstrijd is het weerzien met de Nederlandse doelman Kjell Scherpen. Scherpen, die eerder bij Ajax speelde, heeft nu de overstap gemaakt naar Sturm Graz. Het zal interessant zijn om te zien hoe hij het zal doen tegen zijn voormalige landgenoten.

Daarnaast is de nieuwe spits van Sturm Graz, Szyman Wlodarczyk, een speler om in de gaten te houden. Hij heeft al indruk gemaakt tijdens de voorbereiding en zal ongetwijfeld een bedreiging vormen voor de verdediging van PSV. Het is belangrijk voor PSV om hem goed in de gaten te houden en zich op zijn spel aan te passen.

Al met al belooft de wedstrijd tussen PSV en Sturm Graz een spannende en uitdagende ontmoeting te worden. PSV zal zich goed moeten voorbereiden en zich bewust moeten zijn van de sterke punten van hun tegenstander. Met een fitte Oostenrijkse ploeg en spelers zoals Kjell Scherpen en Szyman Wlodarczyk, zal PSV alles uit de kast moeten halen om een plek in de volgende ronde van de Champions League te veroveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *