Maurice Steijn motiveert spelers tijdens training Ajax

Tijdens de trainingen van Ajax laat Maurice Steijn, de nieuwe coach van het team, duidelijk van zich horen. Op beelden is te zien en te horen hoe hij zijn spelers aanmoedigt en aanpakt tijdens een pass-en-trapvorm. Als het niet goed gaat, roept Steijn: ‘Jongens, help elkaar nou, verdomme zeg, noem elkaars namen!’

Steijn, die onlangs werd aangesteld als hoofdtrainer van Ajax, is vastbesloten om het beste uit zijn spelers te halen. Tijdens de trainingen benadrukt hij het belang van teamwork en communicatie. Hij moedigt zijn spelers aan om elkaar te ondersteunen en elkaar bij naam te noemen, zodat ze beter kunnen samenwerken op het veld.

De beelden tonen de passie en gedrevenheid van Steijn. Hij is intensief betrokken bij de training en schuwt niet om zijn stem te verheffen als hij vindt dat het niet goed genoeg gaat. Zijn woorden zijn bedoeld om zijn spelers te motiveren en hen bewust te maken van het belang van samenwerking.

Steijn’s aanpak lijkt effectief te zijn, aangezien de spelers positief reageren op zijn aanmoedigingen. Ze lijken geïnspireerd te worden door zijn passie en vastberadenheid. Het is duidelijk dat Steijn een sterke invloed heeft op het team en dat hij vastbesloten is om hen naar succes te leiden.

Als hoofdtrainer van Ajax heeft Steijn de verantwoordelijkheid om het team te leiden en te ontwikkelen. Zijn focus op teamwork en communicatie is essentieel voor het behalen van goede resultaten. Door zijn spelers aan te moedigen om elkaar te ondersteunen en elkaars namen te noemen, creëert hij een hechte en cohesieve groep die effectief kan samenwerken op het veld.

Al met al laat Maurice Steijn zien dat hij een gedreven en motiverende coach is. Zijn aanpak tijdens de trainingen van Ajax is gericht op het verbeteren van teamwork en communicatie. Met zijn passie en vastberadenheid inspireert hij zijn spelers om het beste uit zichzelf te halen en samen te werken als een hecht team. Het is duidelijk dat Steijn een positieve invloed heeft op het team en dat hij klaar is om hen naar succes te leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *