Transfer van Calvin Bassey naar Fulham bijna afgerond

ajax

Volgens Fabrizio Romano zal de transfer van Calvin Bassey naar Fulham naar verwachting komende zaterdag worden afgerond. De Nigeriaanse verdediger is inmiddels gearriveerd op het trainingskamp van Fulham om zijn medische keuring te ondergaan.

Calvin Bassey, een veelbelovende Nigeriaanse verdediger, staat op het punt om zich aan te sluiten bij Fulham. De transfer, die naar verluidt bijna voltooid is, zal naar verwachting komende zaterdag officieel worden afgerond. Dit nieuws werd bekendgemaakt door de bekende transferexpert Fabrizio Romano.

Bassey, die momenteel speelt voor de Schotse club Rangers, is naar het trainingskamp van Fulham gereisd om zijn medische keuring te ondergaan. Dit is een standaardprocedure bij transfers, waarbij de medische staf van de nieuwe club de gezondheid en fitheid van de speler beoordeelt.

De 21-jarige verdediger heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Rangers en heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs. Fulham heeft echter de race gewonnen om Bassey aan te trekken en lijkt dicht bij het afronden van de deal te zijn.

De transfer van Bassey naar Fulham zal naar verwachting een positieve impuls geven aan het team van manager Scott Parker. Met zijn sterke verdedigende vaardigheden en snelheid kan Bassey een waardevolle aanwinst zijn voor de club.

Fulham, dat momenteel uitkomt in de Engelse Championship, heeft als doel om terug te keren naar de Premier League. De toevoeging van Bassey aan het team kan de verdediging versterken en de kansen van Fulham vergroten om dit doel te bereiken.

De komende dagen zullen cruciaal zijn voor de afronding van de transfer. Zodra Bassey zijn medische keuring heeft doorstaan en alle contractuele details zijn afgerond, zal de transfer officieel worden bevestigd. Fans van Fulham zullen ongetwijfeld uitkijken naar de komst van Bassey en hopen dat hij een belangrijke rol zal spelen in het succes van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder