West Ham United ziet af van Edson Álvarez

edson

West Ham United verlegt zijn focus naar nieuwe doelwitten, waardoor de Mexicaanse verdediger annex defensieve middenvelder, Edson Álvarez, zijn hoop op een transfer naar de club kan laten varen. Eerder werd Álvarez beschouwd als de ideale vervanger van Declan Rice, die voor een recordbedrag van 123 miljoen euro naar Arsenal vertrok. Maar nu heeft West Ham zijn zinnen gezet op twee andere spelers.

Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano staan James Ward-Prowse van Southampton en Scott McTominay van Manchester United bovenaan de verlanglijst van West Ham. Hoewel Álvarez wel gewaardeerd wordt, staat zijn komst momenteel niet bovenaan de prioriteitenlijst van de club uit Londen.

Dit nieuws vormt een nieuwe tegenslag voor de 25-jarige Mexicaan, nadat ook zijn transfer naar Borussia Dortmund eerder al in rook opging. Hoewel Dortmund al akkoord was met Álvarez over de transfer, werd uiteindelijk van de deal afgezien vanwege het hoge prijskaartje. De Duitse club besloot in plaats daarvan het contract van Emre Can te verlengen en benoemde de 29-jarige middenvelder onlangs tot aanvoerder.

Álvarez wordt al geruime tijd in verband gebracht met een vertrek uit Ajax. De Amsterdamse club vraagt naar verluidt 40 miljoen euro voor de 63-voudig international, die nog tot medio 2025 onder contract staat in de Johan Cruijff ArenA. Vorige zomer en in januari toonde ook Chelsea interesse in de rechtspoot, maar beide keren kregen de Londenaren nul op het rekest.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben 24 jaar of ouder