Manchester United zet Sancho uit selectie

manchester-united

Manchester United heeft besloten Jadon Sancho tijdelijk uit de selectie te plaatsen vanwege een meningsverschil met manager Erik ten Hag sinds de wedstrijd tegen Arsenal.

In een officieel bericht op donderdag gaf United aan: “Sancho zal zijn eigen trainingsroutine voortzetten en zal niet deel uitmaken van het eerste team totdat we een oplossing hebben voor dit disciplineprobleem.”

De beslissing van Ten Hag om Sancho niet op te stellen tegen Arsenal werd gevolgd door opmerkingen van de Nederlandse coach dat Sancho zich niet optimaal had ingezet tijdens trainingen. Sancho reageerde hierop via sociale media en beweerde dat hij als zondebok werd gebruikt en dat er andere onderliggende redenen waren. Sindsdien is de relatie tussen de speler en Ten Hag gespannen.

Binnen het team schijnen meerdere spelers aan de kant van Ten Hag te staan. United heeft een moeilijke start van het seizoen met al twee verliezen uit vier wedstrijden en bevindt zich op de elfde plaats in de Premier League.

Er staat Ten Hag een moeilijke tijd te wachten met ook met de afwezigheid van Antony, die beschuldigd is van huiselijk geweld en daarom niet in de wedstrijdselectie zit. Terwijl volgende week al de eerste groepswedstrijd in de Champions League van Manchester United op het programma staat.Ik ben 24 jaar of ouder