Willem II wint met 1-3 van VVV-Venlo samenvatting

willem-II

Willem II, de trotse koploper van de Keuken Kampioen Divisie, behaalde vrijdagavond een overwinning op VVV-Venlo. In de tweede helft, na een rode kaart voor VVV, scoorden Thijs Oosting, Raffael Behounek en Freek Heerkens, wat resulteerde in een 1-3 winst.

Het stadion De Koel bood aanvankelijk weinig opwinding. Matthias Verreth van Willem II probeerde te scoren met afstandsschoten en Behounek veroorzaakte gevaar met een kopbal. Willem II, met Niels van Berkel en Heerkens in de opstelling, had defensief weinig moeite met VVV, die zeven wedstrijden ongeslagen was.

Vlak voor de pauze kreeg VVV-speler Robert Klaasen rood voor een ruwe overtreding op Heerkens. In de tweede helft, tegen tien man van VVV, zocht Willem II de aanval. Oosting scoorde het eerste doelpunt voor Willem II na een assist van Heerkens.

Behounek scoorde uit een hoekschop 0-2, en Heerkens maakte het derde doelpunt. De jonge Khaled Razak maakte zijn debuut voor Willem II. VVV scoorde nog in de slotminuut, maar Willem II behaalde hun negende overwinning onder leiding van coach Maes en blijft stevig aan kop van de KKD.

Keuken Kampioen Divisie-Uitslagen en stand